Inschrijving 2021-2022

Inschrijving 2021-2022

Beste Speler, Beste Ouder(s),

Het voetbalseizoen 2020-2021 is bijna voorbij terwijl het voor de meesten jammer genoeg nooit deftig gestart is geweest. Er zijn slechts 2 volwaardige maanden (half augustus – half oktober) geweest waarbij er door iedereen kon gevoetbald worden. Enkel de jongste spelers (t.e.m. U13/MU13) hebben nagenoeg het ganse seizoen kunnen doortrainen. Voor de anderen waren de mogelijkheden jammer genoeg gering.

Inmiddels zijn we gestart aan de voorbereidingen voor het volgende seizoen en kunnen we niet meer doen dan dezelfde hoop uitspreken dan 1 jaar geleden: we hopen dat het seizoen 2021-2022 op een normale manier kan verlopen en we dus ook in augustus kunnen opstarten.

Via deze weg geven we u de info rond de inschrijving voor volgend voetbalseizoen. Indien u beslist op niet meer bij onze club verder te voetballen, horen we het graag. Laat ons gerust iets weten via mail.

Uw inschrijving voor voetbalseizoen 2021-2022 is slechts volledig wanneer

  • Het lidgeld is overgeschreven op onze rekening
  • U het online inschrijvingsformulier heeft ingevuld. Via dat formulier bevestigt u de inschrijving en kan u ook uw kledingkeuze maken.

 

KLIK HIER om het inschrijvingsformulier te openen: Inschrijving 2021-2022 (google.com)

 

Lidgeld seizoen 2020 -2021: te betalen vóór 31 mei 2021

Het lidgeld voor komend seizoen kan u vinden in onderstaande tabel. Gelieve het lidgeld te betalen vóór 31 mei.

U zal ook merken dat het lidgeld lager ligt dan vorig jaar. Door beperkte inkomsten van de kantine is het ook voor de club een zwaar en vreemd jaar. Daarnaast is het ook onzeker in hoeverre de inkomsten volgend seizoen terug op een ‘normaal’ niveau zullen komen. Ondanks de moeilijke tijden en de onzekerheid over de toekomst heeft de club ervoor gekozen het lidgeld voor volgend jaar aan te passen aan het aanbod dat we dit jaar aan spelers hebben kunnen aanbieden.

 

De spelers t.e.m. U13 hebben grotendeels kunnen doortrainen en hebben enkel de wedstrijden moeten missen. Voor spelers vanaf U15 hebben we een grotere compensatie gedaan omdat er slechts enkele maanden volwaardig voetballen mogelijk was. Hopelijk kan u deze geste appreciëren.

 

Geboortejaar

Vóór 31 mei

Ná 31 mei

Nieuwe spelers

2017 – 2013

€ 150

€ 180

€ 210

2012 - 2008

€ 180

€ 210

€ 240

2007 - 2004

€ 110

€ 140

€ 240

2004 - …

€ 110

€ 140

€ 250

Alle overschrijvingen dienen te gebeuren op rekeningnummer BE63 8601 1370 6008, met als mededeling “Lidgeld naam van de speler

Gelieve het lidgeld te betalen vóór 31 mei 2021 zodat wij alvast kunnen starten met het samenstellen van de ploegen.  Vanaf 31 mei zetten we de inschrijvingen ook open voor nieuwe spelers.

 

Kledij

De club heeft de gewoonte opgebouwd om elke 2 jaar alle spelers in het nieuw te zetten en van een nieuw trainingspak (broek + vest) te voorzien. Ook dit jaar heeft de club deze intentie. Mogelijk is het trainingspak dat u nu ter beschikking hebt nog perfect bruikbaar voor het komende voetbalseizoen. In dat geval biedt de club ook een alternatief aan.

 

We willen benadrukken dat we van ELKE speler of speelster verwachten dat hij/zij een trainingspak heeft om te dragen bij de wedstrijden. Indien uw trainingspak dus versleten of te klein is, verwachten we dat u kiest voor het trainingspak. Indien uw trainingspak nog bruikbaar is, kan u kiezen voor een alternatief. Zowel het trainingspak als de alternatieven zijn inbegrepen in het lidgeld.

Indien u geen trainingspak nodig hebt, kan u kiezen uit volgende alternatieven:

  • Rugzak
  • Voetbalzak (50L)
  • Voetbalbroek + T-shirt
  • Polo-shirt

 

Paasstage

Tot ons groot verdriet hebben we de paasstage dit jaar moeten annuleren.  De inschrijvingen worden integraal terugbetaald. Om het aantal banktransacties beperkt te houden vragen we om dit bedrag te verrekenen in het te betalen lidgeld voor volgend seizoen. Ter info: de inschrijving bedroeg € 80 voor de eerste speler binnen hetzelfde gezin, € 70 vanaf de tweede inschrijving.

Indien je niet van plan bent terug in te schrijven voor het komende seizoen, laat dan gerust iets weten. Dan storten we het betaalde bedrag voor de inschrijving van de Paasstage terug.

 

Korting voor spelers binnen hetzelfde gezin

Voor de eerste speler binnen het gezin bepaalt u het volledige bedrag. Vanaf de tweede speler binnen hetzelfde gezin krijgt u een korting van € 20 per speler.

Stel dat u 3 voetballende kinderen heeft bij U13, U11 en U6 dan betaalt u voor deze spelers respectievelijk: € 180, € 160 (€ 180 - € 20) en € 130 (€ 150 - € 20).

 

Vrije Tijd voor Iedereen

Om de Duffelse jeugd alle kansen te geven om hun favoriete hobby uit te oefenen is de gemeente Duffel enkele jaren geleden een initiatief gestart: “Vrije Tijd voor Iedereen”.  Ook KVV Duffel is mee gestapt in dit project.

Concreet wil dit zeggen dat we voor spelers en gezinnen die het financieel moeilijk hebben een korting geven op het lidgeld van 80%.  Volgende spelers hebben hier recht op:

  • Spelers die een verhoogde tegemoetkoming van de mutualiteit genieten
  • Spelers die in de jeugdzorg verblijven

 

Daarnaast heeft iedereen de mogelijkheid om het lidgeld gespreid te betalen. In dat geval wordt het lidgeld evenredig gespreid over de volgende maanden: mei 2021, augustus 2021, november 2021 en februari 2022.

Indien u hiervan wenst gebruik te maken, hierover vragen hebt of meer uitleg wenst kan u terecht bij de contactpersoon hierrond binnen de club: Kim Van Houtven (GSM: 0494 94 94 62)

kim_vanhoutven@hotmail.com

jeugdkvvduffel@gmail.com

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!