Missie - KVV Duffel

Missie

Missie

KVV Duffel is een regionale club waar iedere speler voetbalt in de meest optimale omstandigheden kan leren en beleven, ongeacht zijn of haar kwaliteit of achtergrond.

KVV Duffel wil elke speler een zo goed mogelijke technische opleiding geven maar ook de algemene beweeglijkheid en fitheid is een belangrijk aspect. We houden verder ook rekening met het sociale aspect en de sociale taken die gepaard gaan in een jeugdvereniging.

KVV Duffel wil spelers opleiden zodat we met een meerderheid van eigen jeugdspelers kunnen aantreden in onze eerste ploeg. Het doel blijft daarbij om in een zo hoog mogelijke reeks aan te treden, afhankelijk van de kwaliteit van de ploeg. Hiervoor kunnen er spelers aangetrokken worden van andere ploegen om de kwaliteit van de ploeg te verbeteren zonder dat hiervoor kwalitatieve eigen jeugdspelers aan de kant worden geschoven. Het doel is om een Duffelse eerste ploeg samen te stellen die KVV Duffel vertegenwoordigd in de reeks die ze op dat moment waard is.

KVV Duffel wil een financieel gezonde club zijn die werkt binnen zijn budget en probeert te voorzien in extra middelen voor onverwachte uitgaven.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!