Nieuws

Nieuws

UEFA-Playmakers

18 maart 17:00  UEFA en Voetbal Vlaanderen hebben als doelstelling het aantal voetballende meisjes en vrouwen te verdubbelen tegen 2024. Playmakers is één van de projecten om die doelstelling waar te maken. Aan de hand van een speels verhaal worden meisjes gestimuleerd tot bewegen en sporten. K.VV Duffel heeft zich de laatste jaren geëngageerd binnen het meisjesvoetbal. Op 2 jaar tijd creëerden we 6 meisjesploegen, en voetballen meer dan 60 meisjes wekelijks op onze velden. Het is dan ook logisch dat we samen met UEFA, Voetbal Vlaanderen en 39 andere Vlaamse voetbalclubs de uitdaging mee aangaan.meer »


Weerslag van de versoepelingen van de Coronamaatregelen op onze werking

7 maart 16:30  Vrijdag besliste het overlegcomité enkele versoepelingen in te voeren. Deze hebben zeer weinig gevolgen op onze werking. Enkel voor de ploegen tot en met U13/MU13 zijn er veranderingen. Zij mogen opnieuw met meer dan 10 spelers/speelsters trainen. De eventuele beurtrol om een weekje trainingen te skippen valt daar weg. Alle andere maatregelen blijven behouden. Ook de afspraak rond 1 hobby per speler! Daarover moet de regering nog een standpunt innemen. Tot dan blijven ook onze afspraken hierrond van toepassing. Je kan alles rustig nalezen op www.kvvduffel.be/coronavoetbal.meer »


Double V: Het exclusieve KVV Duffel bier

10 december 22:45  Het zijn harde tijden en dankzij corona zal ook de kerstperiode in 2020 bijzonder zijn. Wij zouden echter KVV Duffel niet zijn als wij niet zouden proberen om ook in deze moeilijke tijden aan jullie plezier en ontspanning te denken. Wij hebben er de voorbije weken hard aan gewerkt maar nu kunnen we het met veel trots aan jullie melden: KVV Duffel lanceert een eigen exclusief VV Duffel bier en omdat wij geen half werk leveren pakken we ineens uit met 2 bieren. Double V: Een pittig blondje van 6,5% met 100% Belgische hopsoorten en de beste mout gebrouwen door Brouwerij Den Triest. Een premium dorstlesser eerste klas. Verkrijgbaar in flessen van 0,75cl aan 9,50€ Double V Royale: Een koninklijke tripel van 8,5% gebrouwen volgens de regels van de kunst door Brouwerij Den Triest, waarbij opnieuw alleen de beste mout en hopsoorten werden geselecteerd. Het ideale bier om rustig van te genieten. Verkrijgbaar in flessen van 0,75cl aan 11,50€ Eindejaarspromo: Speciaal voor de feestdagen bieden wij jullie de mogelijkheid om kennis te maken met beide bieren door middel van ons “Kerstpakket”: 1 fles Double V + 1 fles Double V Royale @ 20€meer »


Verkeersinfarct op KVV Duffel

24 november 22:00  Indien u op woensdag tussen 18u en 18u30 op de club moet zijn heeft u ongetwijfeld al gemerkt dat er een zeer lokaal verkeersinfarct ontstaat. In die tijdsspanne eindigt of start de training voor meer dan 120 spelers of speelsters. Het is duidelijk dat zowel de straat als de parking daar niet op voorzien zijn.meer »


Update Coronamaatregelen

15 november 18:00  Richtlijnen TRAININGEN en WEDSTRIJDEN SEIZOEN 2020-2021 Versie 15/11/2020 Beste spelers, beste ouders, Vanaf komende maandag 16 november worden er terug trainingen georganiseerd voor alle spelers t.e.m. U13 en MU13.  - Er wordt enkel getraind binnen de eigen ploeg - Contact tijdens de trainingen is toegelaten - Een extra training tijdens het weekend is ook mogelijk. Indien dat het geval is, brengt de trainer u op de hoogte. - Er worden geen vriendschappelijke of competitiewedstrijden gespeeld - Er zijn geen ouders of supporters toegelaten tijdens de training - De techniektrainingen en keeperstrainingen worden voorlopig stopgezet Indien u om persoonlijke redenen beslist om uw zoon/dochter niet te laten deelnemen aan de trainingen respecteren wij deze beslissing uiteraard. Breng dan wel de trainer op de hoogte. Voor de ploegen vanaf U15 mogen er nog geen trainingen worden georganiseerd. Volgens de voorlopige planning is dit mogelijk vanaf 13 december. De competitie start dan mogelijk terug op begin januari. Uiteraard is dit alles onder voorbehoud. Indien u nog vragen hebt, horen we het graag.


Meisjeswerking breidt uit!

15 november 18:00  Vorig seizoen zette K.VV Duffel haar eerste stapjes binnen het meisjesvoetbal. Al snel evolueerde de eerste initiatietrainingen naar een volwaardige meisjeswerking, met een aanbod voor meisjes van alle leeftijden. Dit seizoen bereiken we enkele nieuwe mijlpalen. Naast het creëren van enkele nieuwe ploegen (MU7 en MU16) kunnen we zeggen dat er ondertussen meer dan 50 meisjes voetballen bij K.VV Duffel!meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!