Nieuws

Nieuws

Programma Eerste Ploeg

14 juni 19:00  De voorbereidingswedstrijden voor de eerste ploeg zijn gekend. Zet deze data dus al maar in je agenda!meer »


Gezocht - jeugdtrainers!

3 juni 18:15  Wij zijn voor volgend seizoen nog op zoek naar enkele jeugdtrainers. Wil jij deel uitmaken van een toffe club met een groot hart voor voetbal? Haal je energie uit kinderen iets bijbrengen? Dan ben jij misschien wel de m/v die we nodig hebben! Meer info: www.kvvduffel.be/vacatures of jeugdkvvduffel@gmail.com meer »


Futbalista-festival - 27 augustus

28 mei 14:00  Op zaterdag 27 augustus organiseren we in samenwerking met Voetbal Vlaanderen ons tweede FUTBALISTA-festival voor meisjes. Futbalista Festivals zijn ludieke voetbalspelletjes en technische circuits, maar ook penaltyshoots en kleine wedstrijden. Futbalista Festivals zijn supercoole voetbaldagen in een toffe, speelse sfeer. ... en dat enkel met andere meisjes! Ben je tussen 5 en 16 jaar en hou je van voetballen? Speel je al bij een club of heb je nog nooit voetbal gespeeld? Wil je voetbal op een speelse manier ontdekken? Dan zijn de Futbalista Festivals voor meisjes de perfecte voetbaldagen om je uit te leven. Naast de tientallen spelletjes, oefeningen en uitdagingen is er trouwens voor elke deelneemster een leuk aandenken voorzien. Inschrijven kan via www.kvvduffel.be/futbalista.meer »


Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!