Nieuws

Nieuws

K.VV Duffel beschikt niet over een TikTok-account

25 november 12:00  Gisteren vernamen we dat op sociale media (TikTok) een filmpje rondgaat. Verschillende websites berichten over een racistisch en homofoob filmpje gepost door het officiële TikTok-account van K.VV Duffel. We zijn hierdoor verrast en geschokt. Verrast, aangezien de club niet over een officieel TikTok-kanaal beschikt én deze boodschap dus niet door de club verspreid werd. Geschokt over de inhoud van het circulerend filmpje. De boodschappen die hierin gedeeld worden staan loodrecht op de missie, visie en waarden van onze club. We willen ons dan ook distantiëren van dit filmpje en TikTok-account, en leven mee met ieder die zich door de kwetsende boodschap in het filmpje aangesproken en/of beledigd voelt. Jammer genoeg pikten enkele websites dit filmpje op, en verspreidden het verder in onze naam. Dit zonder enig brononderzoek. Geen enkele website en geen enkele journalist nam met ons contact op. We zijn dat ook teleurgesteld in deze vorm van journalistiek, die enkel de boodschap van het filmpje versterkt en het imago van amateurclubs (die niet over de nodige middelen beschikken om dit alles professioneel op te volgen) besmeurt.


Team Playmakers zoekt versterking

10 november 9:45  In de lente van vorig jaar organiseerde we voor de eerste keer Playmakerssessies: 10 sessies van een uurtje waarin jonge meisjes (derde kleuterklas/eerste leerjaar) worden ondergedompeld in de sfeer van een Disneyfilm. Na het kijken van een stukje film worden de scenes nagespeeld op het voetbalveld met aangepaste oefeningen. Vorig jaar was dat met de film Frozen. Volgende lente organiseren we dit opnieuw. Maar we zijn nog op zoek naar een extra begeleider. Iets voor jou? meer »


Update: Géén Kerstcup voor onze jeugd op 18/12!

9 november 14:00  Meer info op www.kvvduffel.be/kerstcupmeer »


UEFA-Playmakers

18 maart 17:00  UEFA en Voetbal Vlaanderen hebben als doelstelling het aantal voetballende meisjes en vrouwen te verdubbelen tegen 2024. Playmakers is één van de projecten om die doelstelling waar te maken. Aan de hand van een speels verhaal worden meisjes gestimuleerd tot bewegen en sporten. K.VV Duffel heeft zich de laatste jaren geëngageerd binnen het meisjesvoetbal. Op 2 jaar tijd creëerden we 6 meisjesploegen, en voetballen meer dan 60 meisjes wekelijks op onze velden. Het is dan ook logisch dat we samen met UEFA, Voetbal Vlaanderen en 39 andere Vlaamse voetbalclubs de uitdaging mee aangaan.meer »


Webshop K.VV Duffel

31 augustus 14:30  Nieuw: onze eigen webshop! Op zoek naar een T-shirt om in te trainen? Zijn je voetbalkousen versleten, of zoek je een leuke sweater voor na de wedstrijden? En liefst nog in de kleuren van je favoriete voetbalploeg? Het kan! https://kvvduffel.clubwereld.nl Na bestelling en betaling wordt er gewoon thuis geleverd! !Tip! Bij elke bestelling worden verzendingskosten aangerekend. Groepeer dus je bestellingen!


Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!