Inschrijven bij KVV Duffel

Wil je komen voetballen bij KVV Duffel? Super!

Op zaterdag 9 juni organiseren we op KVV Duffel een initiatiedag. Er is dan een initiatietraining voorzien van 10u tot 11u15 en van 14u tot 14u15. Op die manier hebben de kinderen een eerste voetbaltraining-ervaring, en kunnen jullie kennismaken met ons en onze club.

Het nieuwe seizoen begint vanaf woensdag 15 augustus, ook op eerste trainingen zijn jullie welkom om eerst eens te komen proberen.

Ben je overtuigd? Dan kan je je meteen inschrijven in de kantine voor of na een training en dit tot 10 september 2018. Iedere speler ontvangt een KVV Duffel trainingspak, bijpassende kousen en een voetbalzak.

Breng zeker je elektronische identiteitskaart mee: kids-ID van de speler indien je dit bezit en de identiteitskaart van één van de ouders, in beide gevallen heb je ook de PIN-code nodig! Het inschrijvingsgeld voor het seizoen 2018-2019 bedraagt 160 euro voor alle jeugdspelers tot en met U9.

De spelers dienen zelf scheenbeschermers en voetbalschoenen aan te kopen. Het is aangeraden om ook tijdens de trainingen scheenbeschermers te dragen. De spelers worden op training verwacht in sportkledij, maar hierover zijn er verder vereisten. De spelers kunnen dus gerust in de kleuren van hun favoriete club komen, ook als deze niet geel-zwart zijn 😊.

Voor de spelers die ook wedstrijden spelen, dient er niets extra te worden aangekocht. Het broekje en truitje wordt door de club voorzien. De zwarte kousen die de spelers ontvangen bij de inschrijving dienen wel gedragen te worden tijdens de wedstrijd. We verwachten ook als club dat de spelers voor en na de wedstrijd de KVV Duffel-training dragen.

Trainingen en wedstrijden:

U6 (geboortejaar 2013 en 2014) en U7 (geboortejaar 2012)
Onze jongste duiveltjes trainen tweemaal per week:
* op woensdag van 17u tot 18u
* op zondag van 9u30 tot 10u30

U8 (geboortejaar 2011) en U9 (geboortejaar 2010)
Trainingen op woensdag en vrijdag van 18u tot 19u.
Wedstrijden steeds op zaterdagvoormiddag.

Deze planning is onder voorbehoud. Afhankelijk van de grootte van de groepen en het aantal nieuwkomers kunnen de samengestelde groepen nog wijzigen begin september.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan via jeugdkvvduffel@gmail.com, of spreek ons aan op de club!

Sportieve groeten,
Jeugdwerking KVV Duffel