UEFA Playmakers - KVV Duffel

UEFA Playmakers

UEFA Playmakers

playmakers-site.jpg

UEFA en Voetbal Vlaanderen hebben als doelstelling het aantal voetballende meisjes en vrouwen te verdubbelen tegen 2024. 

Playmakers is één van de projecten om die doelstelling waar te maken. Aan de hand van een speels verhaal worden meisjes van 5 tot 8 jaar gestimuleerd tot bewegen en sporten. 

K.VV Duffel heeft zich de laatste jaren geëngageerd binnen het meisjesvoetbal. Op 3 jaar tijd creëerden we 7 meisjesploegen, en voetballen meer dan 95 meisjes wekelijks op onze velden. Het is dan ook logisch dat we samen met UEFA, Voetbal Vlaanderen en 39 andere Belgische voetbalclubs de uitdaging aangaan.

In het filmpje hieronder kan je enkele sfeerbeelden bekijken.

 

 

2023: THE INCREDIBLES

Tijdens de derde editie in 2022 wordt het iconisch Disney-verhaal “The Incredibles” verteld aan meisjes die nog niet voetballen door middel van beweging en spel.  

De toekomstige voetbalsters gaan epische scènes naspelen en de rol opnemen van enkele van de meest geliefde personages aller tijden, waardoor ze gezond en sterk zijn, vriendinnen maken, zelfvertrouwen krijgen en nieuwe vaardigheden voor het voetbal en het dagelijks leven leren. 

Dit doen ze tijdens 8 sessies.

Voor wie?

Meisjes tussen 5 en 8 jaar (geboren tussen 1/1/2015 en 31/12/2018)

Wanneer?

De sessies starten opnieuw in het voorjaar. Ze gaan door op dinsdagavond, telkens van 17u30 tot 18u30. We starten op 2 mei, en eindigen na 8 sessies op dinsdag 20 juni.

Waar?

Op de terreinen van K.VV Duffel, Heidestraat 7B, Duffel

Kostprijs?

Deelname aan deze activiteiten is volledig gratis!

Inschrijven?

Inschrijven kan via het formulier onderaan deze pagina!

Wat na Playmakers?

Meisjes die de voetbalmicrobe hebben opgepikt kunnen aansluiten bij de reeds bestaande meisjesploegen. We hebben meisjesploegen voor alle leeftijden! Meer info kan je hier nalezen.
We voorzien tijdens de sessies van de meisjes ook een infomoment voor ouders. We lichten daar de werking van de club toe, terwijl uw dochter geniet van haar Incredibles-beleving. Meer info krijg je na inschrijving.

Knipsel.PNG

Inschrijvingen Playmakers VAIANA voorjaar 2022

Dit formulier is niet meer actief
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!