UEFA Playmakers

UEFA Playmakers

UEFA en Voetbal Vlaanderen hebben als doelstelling het aantal voetballende meisjes en vrouwen te verdubbelen tegen 2024. 

Playmakers is één van de projecten om die doelstelling waar te maken. Aan de hand van een speels verhaal worden meisjes van 5 tot 8 jaar gestimuleerd tot bewegen en sporten. 

K.VV Duffel heeft zich de laatste jaren geëngageerd binnen het meisjesvoetbal. Op 2 jaar tijd creëerden we 6 meisjesploegen, en voetballen meer dan 60 meisjes wekelijks op onze velden. Het is dan ook logisch dat we samen met UEFA, Voetbal Vlaanderen en 39 andere Belgische voetbalclubs de uitdaging aangaan.

In het filmpje hieronder kan je enkele sfeerbeelden bekijken.

 

 

2021: FROZEN 2

Tijdens de tweede editie in 2021 wordt het iconisch Disney-verhaal “Frozen 2” verteld aan meisjes die nog niet voetballen door middel van beweging en spel.  

De toekomstige voetbalsters gaan epische scènes naspelen en de rol opnemen van enkele van de meest geliefde personages aller tijden, waardoor ze gezond en sterk zijn, vriendinnen maken, zelfvertrouwen krijgen en nieuwe vaardigheden voor het voetbal en het dagelijks leven leren. 

Dit doen ze tijdens 10 sessies in het voorjaar.

Voor wie?

Meisjes tussen 5 en 8 jaar (geboren tussen 1/1/2012 en 31/12/2016)

Wanneer?

De sessies starten op dinsdag 27 april. Ze worden wekelijks op dinsdag georganiseerd tussen 17u en 18u. Op dinsdag 29 juni staat de laatste sessie gepland.

Waar?

Op de terreinen van K.VV Duffel, Heidestraat 7B, Duffel

Kostprijs?

Deelname aan deze activiteiten is volledig gratis!

Inschrijven?

Via het formulier onderaan deze pagina. Je ontvangt dan een weekje voor de start van de sessies een mailtje met laatste info.

Wat na Playmakers?

Meisjes die de voetbalmicrobe hebben opgepikt kunnen aansluiten bij de reeds bestaande meisjesploegen. We hebben meisjesploegen voor alle leeftijden! Meer info kan je hier nalezen.
We voorzien tijdens de sessies van de meisjes ook een infomoment voor ouders. We lichten daar de werking van de club toe, terwijl uw dochter geniet van haar Frozen-beleving. Meer info krijg je na inschrijving.

Knipsel.PNG

Inschrijvingen Playmakers Frozen II Voorjaar 2021* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!